Våra tak

Vi är experter inom takläggning. Vi är stolta över att arbeta med ett duktigt, serviceinriktat team bestående av kunniga hantverkare med lång och gedigen erfarenhet inom området. Vad behöver ditt tak? Tegel, takpapp eller plåttak, oavsett material och uppbyggnad så är vi redo att hjälpa till.

Tegeltak

Ett nytt tak är en stor investering som oftast leder till en märkbar värdeökning på ditt hus. Tegeltak är det man oftast träffar på när det kommer till takläggning.

Vi arbetar med 1-kupigt och 2-kupigt tegel men kan även förse dig med något annat alternativ om det behövs. Vi arbetar endast med förstklassiga leverantörer inom takmaterial, något som garanterar dig ett tak med hög säkerhet och lång hållbarhet. Dessutom köper vi in materialet till rabatterat pris och kan därmed erbjuda dig en förmånlig offert.

Takpapp eller plåttak?

Takpapp passar bättre än tegel för vissa typer av tak då materialet kan användas för alltifrån fritidsstugor till större lägenhetsområden. Om takpapp lämpar sig för din fastighet kommer vi att inkludera det i vår individuella offert till dig som kund.

Plåttak är ett annat material vars popularitet växer allt mer. Det är prisvärt och hållbart. Plåttak kräver inte lika mycket underhåll som tegel och föredras därför av vissa kunder. En annan fördel är livslängden som för ett plåttak är längre i jämförelse med många andra takmaterial.

Vi kan bygga om eller lägga ett nytt tak åt dig oavsett önskat material. Vi kan även fungera som rådgivare åt dig. Ring oss!