Vi är experter på takläggning

Takläggning kräver noggrannhet, stor kunskap och skicklighet, något som vi garanterat kan erbjuda dig. Vårt teams långa erfarenhet inom området leder till ett gott resultat oavsett vilket material och objekt vi jobbar på.

Vi fokuserar på att erbjuda skräddarsydda tjänster som anpassas både till dig som kund och huset vi utför en takläggning på. För att skydda ditt hus på bästa möjliga sätt ser vi till att utforma takdelar som vindskivor och överhäng, något som höjer skyddsnivån.

Att ha ett välskyddat tak är ett måste för varje hus och villa. Materialet som används ska hålla under en lång tid framöver för att investeringen ska löna sig. Bra material kan dessvärre inte lösa problemet om du inte arbetar med en kunnig och professionell hantverkare. Vi är experter på takläggning och vill gärna visa vad vi går för även för dig.

Vi ser fram emot att höra från dig och ge dig både tips och råd om en bra takläggning på ditt hus.

En bra offert för takläggning

Att alltid begära en offert innan man bestämmer sig för vilken firma man ska anlita är ett måste. Hos oss behöver du inte begära en offert utan det är vi som ger dig en individuell sådan så fort vi träffat dig och bekantat oss med dina behov och önskemål. Vi garanterar dig att vi skräddarsyr vår offert för din takläggning och ser till att anpassa vår service till dig som kund.